Saturday, December 31, 2011

Reminiscing the 2011

INTRODUCING CARL AIYLIEZ HISTORY........
Once upon a time in a land bfore tym....bla bla bla..
HAHA...
Saja sak thu kin bar chart...actually  CARL AIYLIEZ is twin of ZAFRAN ERYSSA......
Basically its  CARL ZAFRAN n ARISA NURAILIZ yg telah dipecahkan melalui proses 
electrolysis to form  a new substance called CARL AIYLIEZ n ZAFRAN ERYSSA with the help of CATALYST
dats why there's a bit modification in both of the name..but still...it is from two names...
hoho....i'm still a bit sad regarding my old blog.... ZAFRAN ERYSSA....
But..let da bygones be gone (erk....btul ka jgak thu) 
watever lolz yg penting i will not be gatal tgn laek...hehehe...saya syg xua sama ko ne CARL even dow baru arini ko ne d publish..hua3x....
kay la..... off with new post! Happy BiRthday CARL! 


(Quoted from archive 13/1/2011)




Haha, sengal pulak bila ingat first day carlaiyliez.blogspot ne dilahirkan, immature kan, pakai colour2 segala, wawawawa.


Today, 31/12/2011, tak lama lagi 2011 akan melabuhkan tirai, tingkap, pintu n what not......
So, i guess, 2011 adalah tahun yang paling mencabar bagi aku.. Sangat2 mencabar


Not everything is shared with u Carl, i have dark and bitter secret of my own that i cannot share with people, only ALLAH S.W.T knows.. dan, syukur Alhamdulillah Carl, ALLAH still loves me, because Allah bring me back to the light, sirootul mustaqim, jalan yg lurus. 


Aku hampir hanyut dalam godaan dunia yg sememangnya tak serik mengumpul ahli untuk masuk ke neraka.. aku harap aku tidak termasuk ke dalamnya, ASTAGHFIRULLAHALAZIM...
Aku bersyukur sangat2 masih dapat hidup, bernafas, dan beribadah dlm setiap detik skrg ne.


Aku menyesal dengan perbuatan2 ku sepanjang tahun ne, and it haunted me, severely. Sometimes macam nak attempt suicide, no joke in this. Tapi, ALLAH lindungi hatiku, aku harap aku terus berada dalam lindungan kasihMU, sebab kalau tidak, mungkin aku dah takda di dunia ne.


Apapun, 2012 ne, i want to be a better person, better servant of ALLAH S.W.T, better child for my parent, better friend, and better student. Ya ALLAH, bantulah hambaMu yg memerlukan hidayah, petunjuk dan pedoman ini ya ALLAH... 


n aku harap sgt doaku yg satu akan termakbul ya ALLAH, dengan izinMU...insyaALLAH

1 comment:

Emma Akhma said...

Ameeennn :D God will protect you, dear :) Have a nice 2012.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...