Thursday, March 10, 2011

Selamat Hari Lahir sahabatku Farahin!

10 MAC 2011



Miez and Farahin (the birthday girl)




Ayin MoA and Farahin

Happy birthday Farah, wish you always happy in everything you do okay.. Law ada rezeki insyaALLAH boleh tu jadi doktor. Mesti best dapat doktor cam ko ne, baik and cumel2! hehe~ kalau aku dapat jadi pharmacist kita buka klinik sesama yer (tinggi plak angan2, tapi, its never wrong to dream kan~)

Serius rindu ko soooooo mucch sekarang. Kalau sakit makan ubat, minum air, ermm...apa lagi, haaa..kuat2 ko makan, macam masa kita di dorm dulu...keh3x. Rindu aku mo kena pisi (perbuatan memisahkan isi ikan daripada tulang nya) kan ikan. (LOL~)  Rindu orang dorm, Revo, semualah!

Hehe~ ndak da adiah birthday. tak tau mau bagi apa, jadi aku kasi entri khas ne la jadi hadiah birthday ko ek, boleh ka boleh ka? hehehe. Thanks for everything and sorry juga for everything. Jangan lupa aku kayh. kih3x.


H P P Y B I R T H D A Y
F A R A H


1 comment:

Ace3103 said...

Selamat hari lahir untuknya!! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...