Wednesday, March 9, 2011

MY HOBBIES

My HOBBY since darjah 6 =3







I really enjoyed doing this, if i got stressed out or damn boring i will grab my glue, scissors and start my so called "masterpiece". This hobby definitely makes me calm and happy and glee! hehe~ some of da inside of my first scrapbook (x taw la scrapbook ke hape neyh)

 Buku pertama ne banyak sal cinta dan persahabatan i guess.. kah3x.. aku wat masa hujung tahun darjah 6 dan buku ne habis (penuh diisi) masa tingkatan 1. hohoho. Tapi ada gak lagi isi2 lain besides love and kapal kawan (friendship)


Ne page depan buku pertama aku..hohoho... aku tak tau nice ke tak, but aku ok ja tgk..haha~
Dulu mang gila anime aku ne, trep Ai Emma kunun ( korang tau gak ke ne) haha, comel tul Ai Emma tu.
Lagu dia pun siap aku hafal lagi, besa la masa kecil2 dulu, hahha~

Won Bin, David Beckham, Shah Rukh Khan i <3 them..kah3x......


Pix tym aku darjah 3. kah3x.. tulisan masa aku darjah 6. buruk kan, aku tau buruk, diam2 je la korg ya.. haha


tulisan MoA tym form 1 kot... aku rasa la.... 


Next time aku upload content buku kedua and ketiga. tu pun lau korg mau tgk, tapi lau korg tak nak tgk, aku upload juga.... (bagus aku tak payah taip tadi) haha..okie...ne ja dulu kayh!

4 comments:

Ace3103 said...

hee~ syoknya..
jarang tau orang ada scrapbook byk2..
keep it up!! :D

Deekay Miaow said...

Okie dokie!

Nurhaziqah Anuar said...

memang kalau dkay chan ~
seronok baca ~ those pictures very cute maa :)

farah said...

hahaha...bez thu kn wat scrapbook...
bku kta yg sama thu kn!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...