Tuesday, April 12, 2011

JOIN PICTURE DUNIA FANTASY! (credit to Ace dedetz!)

Hehe~ setelah di tag oleh si Grace (click to see her blog) n melihat blog Kak Lululalalengleng mang berminat gila nak join neyh!
Okie, first of all kita cecite luk sal blog Kak Lulu ne. So far ada bnyk juga edited2 pix nya, n WOW! Semua smart2 bah bilang (mun org Sabah ckp). Hehe, nice edited2 picture bertemakan dunia fantasy. C Grace pun sudah kena kasi buat.. comel neyh~

N mang expert la akak ne dalam bab2 edit mengedit. Huhu, wish i could be one. (Tapi xda photoshop)
 Hehe, ada juga tengok2 tutorial dia so far ne, hehe. Click2 ja link within d blog tu. Macam macam adaaa ~
Comel2 la semuanya..HOHO~

^^^^^^^^^
click link tu untuk join n_n
Jom follow n join ramai2!

Wawa..x tau nak bagi picture yg mana ne tau. Huhu.. erm..
Ne boleh tak? hehe~ kalau tak ada gak gambar2 lain dlm blog ne..hehe
Mcm muka org tahan senyum ja..wawa
apapun thanks kak Lulu! =D

Nak tag

Sue Nemo (KHASNYA, join la sue best ne)
and to all readers and followers =)



6 comments:

nemo~ said...

cam mna tu deekay?

nida husna said...

gud luck :)

LuLuLaLaLengLeng said...

oki2...lau siap kakak bg link yekk..:)

deDetz said...

ngeheehee~
congrats!! join juga =)

Deekay Miaow said...

nida: =)
kak lulu:thanks kak lulu~
grace: thanks..kui3x

LuLuLaLaLengLeng said...

http://lululalalengleng.blogspot.com/2011/04/red-riding-hood-3-in-1-entry.html
klik link nie oki....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...