Thursday, March 24, 2011

ALHAMDULILLAH 7A 2B =)

"1 new message"
"RM 0.20 SPM : 93051712**** 4A+ 2A 1A- 2B+ . Keputusan penuh di sekolah/JPN."

HEEEEEE!


Alhamdulillah, x sangka dpt 7A 2B. Aku mang takut dua subjek ne, Addm3 ngan Physic ku~ n ternyata mang dua ne la yg dpt B+ tu. Aku risau sgt lau dpt C, syukurlah, diberikan B+. Aku mang sgt2x bersyukur.


Heehee.. n aku tumpang gembira juga utk 7 REVOLUTION, Emma Akhma, Aswan T, Rusdi Rais, Hasan, Amin, Bakar and Erick for their outstanding STRAIGHT A'S!


Heee~... clearly my burden for the SPM result da lepas da~ memandangkan aku anak sorang ja, so takda la perbandingan, huhu. Tapi, my personal comparison pulak for my SIBLINGS FROM ANOTHER MOTHER


ALONG 6A+ 3A
BRO ZUL 6A+ 4A (he took EST)
C ABANG 8A's 1B (xtaw plus minus nya brapa)
KAK ELLA 5A 3B 1C ( ADDM3 A+ jow~)
ME? haha....


Apapun, i am inspired by them! We should be happy for others and at the same time take the positive attitude from them and learn from our mistakes! SPM is not the end, but just the beginning! I will make sure the next step i take in whatever IPTA, MATRIKS or MAKTAB i enter to be da best dat i can achieve and get! 
(semang gila taip BI, sot kau ila)

Habit buruk, when i'm so pump up i tend to write in English. Xpa2, boleh belajar BI
(LOL~ merepek la grammar kau hambur la ila) hehe~..abaikan writing dlm bracket tu..kah3x~

Congrats to all SPM CANDIDATES 2010. U have did ur best in da exam, jan sedih2 kayh kawan2, setiap yg blaku pasti ada hikmahnya. Apapun result kita, bergembiralah kerana itu adalah hasil usaha anda selama 2 tahun in senior year. Mungkin ALLAH sediakan rezeki kita di tempat lain dan pada masa yang lain.
Ingatlah, kadang2 kita minta matahari, tp ALLAH turunkan hujan, rupa2 nya kita dinantikan dengan pelangi yang indah (or samting like dat la metafora nya) Yang penting, SABAR, BSYUKUR dan JANGAN PERNAH BERUBAH  BERPUTUS ASA

Seriously, best arr masa amek result semalam. Jumpa kawan2, cikgu2, junior2, dia ja x da.. hoho.
Terima kasih SMSLD, terima kasih Cikgu2, Terima kasih bilik study, asrama, katil etc etc
(smpai setahun pun x abis trima kasih aku)


Ne general post ja, t aku crita about my stay in LD. Next worries, BIASISWA!

4 comments:

naqiah said...

tahniah...

M.N.SYUKRI said...

congrat...

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

ps: tahniah kpd yg dpt result bagus dlm SPM.

Deekay Miaow said...

thanks for da wish =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...